Diensten

Taxi

Veilig op bestemming, ver of nabij

Onze chauffeur brengt u naar de bestemming die u wenst (ook langere afstanden zijn mogelijk). Het enige dat u dient te doen is een reservatie te maken, wij contacteren u zo snel als mogelijk.
RESERVEER TAXI
Zakelijk vervoer

Discreet & professioneel naar het werk

Door onze jarenlange (privé) ervaring in het vervoeren van zakenmensen, kunnen wij u de beste service bieden om u discreet naar uw bestemming te brengen, ondertussen kan u rustig verder werken.
RESERVEER ZAKELIJK VERVOER
Luchthaven vervoer

Met een gerust hart op reis

Onze chauffeur brengt u naar om het even welke luchthaven/station (ook in het buitenland), geen parkeerproblemen meer voor u. Wij brengen of halen u op zonder zorgen. Onze chauffeur spreekt rechtstreeks een ontmoetingspunt af.
RESERVEER LUCHTHAVEN VERVOER
Koerier dienst

Niet alleen mensen, maar ook pakjes!

U kan ook beroep doen op onze diensten om pakketjes, belangrijke brieven of documenten voor u op te halen en te laten leveren. Dit gebeurt telkens met de nodige zorg en geheimhouding en in alle discretie. Een ontvangstbewijs kan altijd bezorgd worden op aanvraag. Vraag voor alle voorwaarden, meer informatie door middel van een mail aub.
INFO OVER KOERIER DIENST
Party service

Veilig thuis na een geslaagde avond

U wenst een feest bij te wonen zonder u zorgen te moeten maken of u al dan niet een glas te veel gedronken heeft? Geen probleem, reserveer onze dienst en wij brengen u weg en/of pikken u terug op en brengen u in alle veiligheid terug naar huis.
Gezellig gaan tafelen met een bijpassend glas wijn of een pousse-café, aarzel niet om gebruik te maken van onze diensten.
RESERVEER PARTY SERVICE

Contact

Adres:

Babbelaarstraat 84 B, 9308 Aalst

GSM:

+32 468/47.61.79

Praktisch

Algemene voorwaardenPrivacybeleid & Cookies
Ondernemingsnummer: 0760.283.295

Made By